Brouwerij de Lastige Broertjes brouwt zijn bieren in het theehuis in het prachtige Floraliapark in Oosterhpout. Eens in de maand, dat betekent nu op 15 augustus, organiseren ze daar "That'smycupoftea" Een middag bierproeven & vinyl DJ’s op en om het terras van het theehuis.
Er is voldoende ruimte om de 1,5 m richtlijnen te hanteren. Neem je eigen picknickkleedje mee en zoek een plekje. Er zijn ook nieuwe bierglazen!  Glas met vulling voor €7,50. Dan mag je je glas mee naar huis nemen, maar je mag hem ook weer terug verkopen aan de bar.

(adres: 

Er zijn weinig brouwerijen die hun eigen hop verbouwen. Brouwerij OPENER in Dongen doet dat wél. Het oogsten van de hop is best veel werk, daarom organiseren ze het OPENER HOPOOGSTFEEST op zondag 20 september van 13.00 tot 18.00 uur.  Gratis meedoen, met plukken en kijken bij het brouwen en wat drinken en hapjes. Maar extra drankjes en een uitnodiging om in november het op deze dag gebrouwen VOLDONGEN bier te proeven kost een tientje (via hun website bestellen)

(Adres: Veepad 33, 5105 AG Dongen)

Wil je er naar toe fietsen? Hier vind je de fietsroute vanaf station Tilburg of vanaf stations Breda.